Resum Assemblea 24 de Febrer

 

Benvolguts/des companyes.

Com ja sabeu, el passat diumenge, dia 24, hi va haver una assemblea en la qual havia de constituïr-se de nou l’agrupació Volem Sant Lluís. Dins l’ordre del dia hi havia, a més, l’aprovació dels principis ètics de l’agrupació i del reglament i calendari de primàries, amb alguna modificació important respecte 2015.

Tots els punts de l’ordre del dia sotmesos a votació varen ser aprovats per unanimitat de les persones assistents, sense cap vot en contra ni cap abstenció (alguna persona no va votar perquè encara no s’havia inscrit i va preferir no manifestar-se).

Pel que fa al reglament de primàries, es va afegir una addenda, que apareix al document com a Disposició Addicional Quarta.

Cal dir que amb aquesta nova constitució de l’entitat, i tal i com ja s’ha anat posant de manifest en e-mails anteriors, Volem Sant Lluís, d’alguna manera, «torna a néixer». Això vol dir que ens hem de tornar a donar d’alta com a agrupació, hem de tornar a recollir firmes, els/les simpatitzants s’han d’inscriure… Hem pensat, però que les persones que ja figuren com a simpatitzants n’hi ha prou amb què confirmeu que voleu seguir essent persones inscrites a l’agrupació.

 

Com que, a més, hem de complir amb la nova llei de protecció de dades, hem de crear un nou fitxer, i a poc a poc anar deixant d’utilitzar l’existent fins ara

Per tant, us passem els següents enllaços:

– Per inscriure-us a l’agrupació de nou i, per tant, poder participar al procés de primàries podeu anar aquí.

– Per consultar el codi ètic de l’agrupació, podeu anar aquí.

– Per consultar el reglament de primàries per a les eleccions municipals de dia 26 de maig podeu anar aquí.

– Per consultar el calendari amb les dates més importants de les primàries, podeu anar aquí.

A més, en cas que esteu interessats/des a formar part de la llista electoral, us adjuntem el document per apuntar-vos.

Recordeu que els terminis per presentar-se són fins dia 14 de març (cap de llista) o fins dia 24 de març (resta de la llista electoral).

 

 

Author: volem

Share This Post On