candidats volem sant lluis 2019

 

⚜Joan Pons: «Fa 4 anys amb un grup de gent, vam iniciar aquest projecte. Som regidor per VOLEM SANT LLUÍS a l’Ajuntament. Em presento per responsabilitat, per convicció, perquè crec amb aquest projecte i perquè no podem fer ni una passa enrera per seguir construïnt un poble millor.
M’agrada viatjar, anar amb bicicleta🚴🏻, navegar, conèixer gent…»

.
⚜Maite Martínez 🧓🏻: «M’encanta llegir, contemplar, reflexionar💭; disfruto del territori que habito i de les persones amb les que el comparteixo. Crec en la força del comú, centrat en la defensa dels drets de totes i tots i en la construcció d’un futur en igualtat.»

Estefania Medina 👱🏻‍♀: «Em coneixen com Fani. Sóc una apassionada dels viatges🛩 i sobretot de les cultures alienes. Disfruto rodejant-me de bona gent. Comparteixo el meu amor pels animals i m’encantaria poder contribuïr en un món millor de la manera que pugui i dins les meves possibilitats»

Xus Rotger👨🏻: «Estic casat i tinc dues filles que consider lo millor que m’ha passat a sa vida 👨‍👩‍👧‍👧. Vinc del món de l’esport i en concret del bàsquet, del que en som un apassionat. Una de les meves aficions és escriure i l’he pogut enllaçar amb sa meva passió per es bàsquet, ja que escric cròniques per un mitjà digital. M’encanta escoltar música, especialment rock català i pop espanyol.»

Núria Moreno🧑: «Tinc 48 anys. M’agrada la gent que mira als ulls quan et parla, i escoltar, més que parlar».
.
Gràcies Núria per la teva feina i seguir sumant❗. Són fets, no paraules ✌🏼..

Ximena de la Vega:cool «Visc a Menorca des de fa 40 anys i treballo com a auxiliar a la Biblioteca de Sant Lluís fa 15 anys. Les meves principals aficions són la política, la música, l»hort i per descomptat llegir tot el que puc📚. Sempre he defensat un món més just per a les persones i el planeta, i ho seguiré fent des de l’Agrupació de Volem Sant Lluís».

.
⚜Genar Escandell 👨🏼‍🦱: «Som una persona sociable que gaudeix molt de les activitats en família i amics. M’agraden les passejades pel camp i sobretot navegar per la Mar ⛵. Amb la família solem fer viatges de natura i muntanya i m’encanta fer esport.

.
⚜Violant 👧: «Tinc 47 anys i sóc menorquina d’ànima i adopció des de fa 12 anys. Educadora social de professió i profunda vocació.
Xalo estant envoltada de persones amigues i bona gent, caminant pels camins de l’illa i m’apassiona nedar entre els peixos de les aigües d’aquest racó del Mediterrani🐟. Per a jo, és la millor medicina per curar tots els mals.
Per tot això tinc clar que cal seguir apostant per un Ajuntament que posi les persones i el nostre territori per davant de tot». .
Gràcies Violant, sempre és un plaer treballar al costat de persones com tu❗

.
⚜Olmo Heras🧑🏻: «Tinc 39 anys i sóc professor d’Història📚. A part, sóc membre de diverses ONGs com Amnistia Internacional o la Fundació Vicente Ferrer. Entre les meves aficions hi ha viatjar, llegir, però sobretot passar tot el temps possible rodejat dels meus»❗

.

 

⚜Elena Goñalons👩🏻‍🦳: «Tinc 58 anys i faig feina a l’oficina de Correus. Les meves aficions a destacar són anar d’excursió i gaudir de la natura, caminar i viatjar 🌳. M’agrada estar amb els meus i passar bones estones amb els amics i amigues. Defenso una societat més justa per a tothom i que sigui respetulsa amb el Medi Ambient»

.
⚜Francesc Floyell: «Tinc 52 anys i sóc tècnic instal•lador d’energies renovables. Activista mediambiental i membre actiu de la cooperativa «somenergia». Fa poc que visc i treballo a Sant Lluís, un poble acollidor en el que em sento molt a gust, agraït del seu entorn natural i del poble, amb la seva biblioteca, la Sala Albert Camus… M’agrada la música, viatjar, fer esport i cuidar del meu petit hort🥕🥬. Estic molt il•lusionat en donar un cop de mà pel nostre poble.»

.
⚜Miquel Pons👨🏼: «Ara tinc 29 anys, els mateixos que un mur va dividir a una societat, i just vaig néixer l’any en que, per fi, aquest veia el seu final. Fotògraf en sóc de professió, i persona per vocació, tan sols espero poder viure en un món millor, amb més respecte i sense murs. Sa meva màxima afició i debilitat és en «Bravo», es meu cavall🐴, amb qui vaig viure sa millor experiencia de sa meva vida Sant Lluïsera com a Caixer Batle just fa un any. Sóc un «friki» apassionat de ses nostres festes i sa nostra Menorca, però SEMPRE amb civisme i seny».

.
⚜Imma Planas👩: «Sóc Lluïsera des del segle passat, 1978. Vaig néixer en èpoques fosques que no desitj que tornin per ningú que estimi la gent, la natura i la vida. He treballat de cuidadora i d’editora durant molts anys i ara, que tinc més temps, voldría aportar el meu granet d’arena per aconseguir fer de Sant Lluís, un poble millor per tothom. Espero que siguin molts els Lluïsers i Lluïseres que ens acompanyin en aquest projecte transversal. Per totes i tots, salut i força!❤»

 

⚜Raúl Carmona👨🏻: «Tinc 34 anys i resideixo a Sant Lluís des de fa 11 anys, sóc fuster apassionat de la meva feina. Uns dels meus hobbies són la pesca i sobretot viatjar amb la família amb la nostra furgo 🚐» .
Gràcies Raúl per formar part d’aquest equip❗