Cloenda de les Eleccions 2023

Volem Sant Lluís es mostra relativament satisfet pels seus resultats electorals, i descarta un pacte amb XBalears

L’equip de treball de Volem Sant Lluís es va reunir el passat dia 1 de juny per analitzar els resultats de les eleccions municipals i acordar la postura de l’agrupació de cara a les converses a establir amb la resta de forces del municipi per a una futura investidura.


En primer lloc, l’equip es mostra relativament satisfet pels resultats obtinguts.

Tot i comptar amb uns recursos infinitament inferiors a altres forces i pràcticament no comptar amb cap tipus de ressò als mitjans de comunicació insulars, vàrem aconseguir mantenir els nostres resultats de fa quatre anys, tant pel que fa a vots com pel que fa a regidories, fins i tot augmentant una mica el nostre percentatge de vot, ja que la participació va baixar.

Lamenta, això sí, que la baixada del PSOE no hagi permès reeditar un pacte progressista al consistori, pacte que creiem que ha aconseguit fites molt importants per a Sant Lluís durant l’última legislatura.


En segon lloc, Volem Sant Lluís descarta ara per ara qualsevol tipus de pacte amb
els partits de dretes.

Tot i que en aquests moments la pilota és al terrat del PP com a força guanyadora dels comicis, trobem que, si s’arribés a donar el cas, les
diferències que ens separen tant del PP com de XBalears (sobretot amb aquesta última en el cas que no arribés a un acord amb el PP) són massa grans com per arribar a un acord de govern que seria incòmode per a totes les parts i contrari als nostres principis i valors.


Per tant, Volem Sant Lluís assumeix que el nostre lloc amb els resultats obtinguts a les eleccions municipals del 28 de maig és l’oposició, una oposició que farem de manera responsable, tot criticant allò que no es faci bé i col·laborant quan calgui per treballar en benefici dels lluÏsers i lluïseres.

Author: volem

Share This Post On