Així NO Sra. Tronch

PROTEGIM ELS DRETS DE LA INFÀNCIA

 

Volem Sant Lluís vol posar de manifest el seu contundent rebuig als esdeveniments succeïts durant els darrers dies, en què la candidata a Batllessa del PP, Loles Tronch, va publicar a les xarxes socials un “selfie” envoltada dels fillets i fillletes que el passat dijous estaven gaudint del Consell Infantil de Participació a la Sala Albert Camus.

La senyora Tronch, que assistia a l’acte convidada com a regidora de l’oposició i, per tant, dins l’exercici de les seves funcions com a tal, no s’ho va pensar dos cops abans de publicar la fotografia, amb les cares dels infants que hi havia al seu costat perfectament identificables.

Consideram que és una actitud inadmissible per part de qualsevol persona, però encara més, si cap, venint d’una política que aspira a ser batllessa del municipi, i que a més va ser regidora d’Afers Socials.

Ja són diversos els pares i mares que ens han fet arribar la seva indignació per aquest fet.

Des de Volem Sant Lluís compartim aquest neguit, i estem plenament conscienciats de la importància de respectar els drets de les persones més vulnerables, especialment les menors d’edat.

Aquest és un tema que ens preocupa, i que tenim molt present a la nostra agenda.

I no són només paraules: recordem que el 2019 portàvem al nostre programa electoral que Sant Lluís fos reconeguda com a ciutat amiga de la infància, cosa que s’ha aconseguit gràcies a les nostres regidories durant la present legislatura.

Com a ciutat amiga de la infància, més que mai hem de vetllar per salvaguardar els drets dels infants i adolescents, entre ells el de la no difusió de la seva imatge sense consentiment dels progenitors, cosa que alguns partits que aspiren a governar obliden de tant en quant. 

 

Volem Sant lluís

Author: volem

Share This Post On