quan surt el sol

LES PLAQUES SOLARS  I ELS APARCAMENTS”

Des de Volem Sant Lluís hem rebut amb molta satisfacció la idea del Partit Popular de col·locar
plaques solars als sostres del futur aparcament de l’entrada del poble.

Ens alegra comprovar com, finalment, el partit de l’Impost al Sol ha entès que el futur del nostre poble i del nostre planeta passa forçosament per potenciar les energies renovables. Llàstima que deixi les seves brillants idees per a quan estan a l’oposició, després de quatre anys d’insults i menyspreus i sense aportar cap idea en positiu.

No és el primer canvi de criteri que hem pogut observar darrerament en el partit dretà: després de desmuntar l’IBAVI quan governava Bauzà, ara resulta que l’habitatge social que es fa no és prou; després de tornar a posar una doble fila d’aparcament al Cós només arribar dalt la sala l’any 2011, ara resulta que hi vénen d’acord amb què el Cós es tanqui els caps de setmana; i amb les plaques solars, tres quartes parts del mateix.   Què serà el proper? Celebrar primàries per elaborar les seves llistes?

Com dèiem, és una llàstima que el PP només se’n recordi de tantes i tantes coses que són beneficioses tant a nivell local com a nivell global quan estan a l’oposició: si fessin el mateixquan governen, tal vegada Volem Sant Lluís ni tansols existiria.

En definitiva, que el tema de posar plaques solars al Lloc den Caules ens sembla una gran idea.

El problema és que, com quasi sempre, fan tard, tal vegada perquè són coses en les que, en realitat, no hi creuen, i només fan veure que hi pensen davant la proximitat de la campanya electoral.

Fan tard perquè, com saben, aquest dilluns es convocarà la Comissió Especial de Comptes de l’Ajuntament, i a la convocatòria hi veuran una proposta d’incorporació de crèdit feta per l’equip de govern de Volem, per, tot aprofitant ajuts del govern central i del ConsellInsular, cobrir de plaques solars no només la coberta d’un aparcament del poble, sinó de TRES: el futur aparcament del Lloc den Caules, l’aparcament de davant el CEIP Sa Garriga i l’aparcament de davant el camp de futbol municipal.

Així doncs, i com es pot veure, no es tracta només de paraules o de programes electorals, sinó de feina ben feta, quatre anys recuperant inversions, estudiant projectes de viabilitat, etc. etc.

En altres paraules, mentre d’altres s’omplen la boca parlant de renovables, l’equip de govern segueix fent feina per tal de fer realitat aquelles coses en les que creu i ha cregut sempre, i no només quan s’aproximen les eleccions.

 

 

Author: volem

Share This Post On