Pacte Volem Sant Lluís 2019-2023

 

Gracies a tothom que ha participat en les Eleccions Municipals per l’Ajuntament de Sant Lluís, els qui ens ha votat i els que no.
En unes Eleccions està en joc el futur dels ciutadans  i amb el nostre vot mostrem als qu ipensen que la participació i la politica no valen per a res, per que nosaltres creiem justament el contrari.
La política en tot moment ha de ser diàleg i consens, ha de buscar solucions i fer participar a tot els ciutadans d’allò que ens es mes proper.
La vida ciutadana, la veïnal, el control dels qui manen per un curt període de temps, però que moltes vegades, les conseqüències son molt mes llargues que els mandats de 4 anys.

Per tant, la participació de Volem Sant lluís es en aquesta direcció, fer mes transparent el dia a dia de l’ajuntament, fer que tothom i pugui participar, millorar tot allò que estigui en les nostres mans i assumir els reptes que ens esperen en aquests propers anys, com El Pla General, com les noves tecnologies que ens arriben, les energies renovables que em d’aprofitar, i les directrius que La Comunitat Europea ens obliga a complir com es el reciclatge.

Obrim una nova etapa, ara únicament fa falta encertar.

 

 

 

 

Author: volem

Share This Post On