Municipals 2019

Benvolguts i benvolgudes.

Han passat quatre anys des de la nostra formació com a agrupació d’electors. Fa quatre anys justos ni els més optimistes haguessin pogut imaginar que, el maig de 2015, una agrupació amb tan poc temps de vida podria obtenir quatre regidors i aconseguir governar a l’ajuntament del nostre poble.

En quatre anys s’han produït molts avenços: en serveis socials, en transparència, en igualtat, en participació ciutadana… Quant a la gestió econòmica, el deute municipal s’ha anat reduïnt, tot i haver hagut de fer front a problemes econòmics greus com la indemnització a Orfila SL, però el cert és que, així i tot, s’han fet moltíssimes més inversions de les que s’havien fet a anteriors legislatures.

Ara, com a agrupació d’electors hem de tornar a constituir-nos, a recollir signatures per poder-nos presentar, a fer primàries, a elaborar un nou programa electoral entre tots i totes… El més important, però, és la vostra assistència i col·laboració per engegar el proper projecte.
Hem de posar en marxa novament Volem Sant Lluís per tal de continuar a l’Ajuntament i seguir essent l’alternativa als partits de sempre.

 

Voleu ser la veu del poble?

El proper 24 de febrer es convocarà una assemblea per tal d’engegar de nou aquest projecte de cara a la propera legislatura. El lloc i l’hora d’aquesta assemblea es concretaran a la convocatòria.

Fa falta tothom per continuar fent feina per al poble.

 

Author: volem

Share This Post On