Assemblea 26 de novembre

Benvolgudes i benvolguts,

com ja sabeu, ens trobem a les portes d’un nou any electoral: seran uns mesos de recollida de signatures, creació d’equips, programes, campanya… Han estat tres anys i escaig molt intensos des que va començar la nova legislatura, allà el juny de 2019.

Ha estat un temps molt dur, sobretot des de març de 2020, en què va venir el confinament i la posterior gestió de la pandèmia, però també ha estat un temps de molt treball i moltes sensacions positives, a mesura que s’anava avançant en el programa i en el pacte de govern.

Volem Sant Lluís ha continuat treballant durant aquest temps, tant des de les tres regidories de l’Ajuntament com a través del seu equip de treball, que, al principi de forma telemàtica i últimament ja de forma presencial, ha anat realitzant les seves reunions periòdiques.

Ha arribat un moment, però, en què necessitam més gent per ajudar-nos a enfocar els mesos que s’aproximen: volem sentir noves veus, noves propostes, idees, opinions… Tant de la gent que ens acompanya des de la nostra fundació, l’any 2015, com de la gent que s’ha anat incorporant posteriorment, així com de gent nova, que per un motiu o per altre encara no és dins Volem, però que sí que comparteix les nostres idees, valors i inquietuds.

És per això que us convoquem a la propera Assemblea Oberta, que tindrà lloc el proper dissabte, dia 26 de novembre, a les 11:30 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Lluís

L’assemblea serà oberta en el sentit que us animam no només a venir, sinó també a fer córrer la veu per a què persones no inscrites puguin assistir per conèixer la nostra agrupació.

 

VOLEM QUE HI SIGUIS!
VOLEM ESCOLTAR-TE!

 

Dissabte 26 novembre 2022  11,30h.
Saló d’Actes de l’Ajuntament de Sant lluís

 

 

Author: volem

Share This Post On