Aprovació dels Pressupostos ?

L’equip de Volem Sant Lluís a l’Ajuntament, treballa per aconseguir uns pressupostos per l’any 2019.

No hi ha res de nou que els altres grups polítics vulguin dir la seva i aquest equip de govern escoltarà a tothom. Ara per ara, el grup del PP és el que està més allunyat de nosaltres i és difícil, però no impossible, arribar a acords. Pel que fa al PSOE i el PI, ja hi ha data per a recollir les seves propostes i intentar consensuar-les.

Volem Sant Lluís vol aconseguir un Pressupostos Socials i de Progrés, en la mateixa línia que hem emprat en el decurs d’aquests anys anteriors, si no hi ha acord, haurem de prorrogar els del l’any 2018. Fer-ho és possible, en definitiva són els nostres pressupostos.

La llei té mecanismes per incorporar noves inversions, però han de passar per ple municipal i això té el risc que algun grup de l’oposició canviï la destinació d’aquestes. El problema no és si es fan inversions en aquest o l’altre carrer, els problemes poden venir, per exemple, quan les inversions van destinades a actuacions de caire social, i d’altres volen la inversió per a plantar monuments als desconeguts.

Els darrers canvis per part de l’administració central, ara fan possible que ajuntaments com el nostre puguin escometre més inversions i la nostra economia ens ho permet, ja que està més sanejada de com la vàrem trobar i aquestes noves inversions que proposem, són en favor de totes les lluïseres i lluïsers.

Per nosaltres no es perdrà, Volem Sant Lluís seguirà treballant per aconseguir-ho.

 

 

Author: volem

Share This Post On