20/03/18 Comunicat de la Assemblea de Volem Sant Lluís

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA DE VOLEM SANT LLUÍS

Estem comprovant des de fa un temps que alguns socis de govern de l’Ajuntament de Sant Lluís estan disposats a menysprear la tasca de tres anys, per afrontar amb aventatge les properes eleccions.

L’Assemblea de Volem Sant Lluís insta als seus representants a l’Ajuntament que segueixin amb la seva feina, que donin respostes al dia a dia del municipi i que no es deixin sotmetre per actituds que no tenen res a veure amb la gestió econòmica, la transparència i la participació, que són reptes importantíssims als quals mai renunciarem com a base ètica de la nostra agrupació.      seguir llegint

Volem recordar que aquest Equip de Govern, ha aconseguit, entre altres coses, rebaixar en dos milions d’euros el deute financer (un 65%), alhora que ha augmentat el romament de caixa en dos milions i el pressupost de l’àrea de Serveis Socials en un 30%. A més s’ha inclòs a la ciutadania en els pressuposts participatius, dedicant 100.000 € anuals a la decisió popular.

No podem tolerar que, davant les properes eleccions de 2019, els socis de govern posin els seus interesos partidistes per davant de les necessitats de la ciutadania de Sant Lluís. L’actitud per part del PSOE no és tolerable amb els que haurien de ser companys de viatge.

Per tant, aquesta assemblea demana als seus regidors que valorin seriosament si han de seguir amb aquests socis. Una tasca de tanta responsabilitat no pot quedar malmesa per unes actituds com aquestes, que res tenen a veure amb la bona gestió d’aquest Ajuntament.

ASSEMBLEA VOLEM SANT LLUÍS