ASSEMBLEA DE VOLEM SANT LLUÍS

Sembla que va ser ahir quan un petit grup de persones d’aquest municipi varen posar en marxa, de cara a les eleccions municipals de maig de 2015, un projecte independent en forma d’agrupació d’electors que mostrés el descontent per la dinàmica que havia adquirit el nostre sistema polític bipartidista i tradicional. D’un seguit de reunions, també amb representants dels partits d’esquerres que varen renunciar a les seves sigles, va sorgir Volem Sant Lluís. Poc després, tenien lloc les primeres primàries de la història del municipi, amb una participació de més d’un centenar de persones, i el procés va culminar amb la meritòria xifra de gairebé nou-cents vots i quatre regidors electes, la qual cosa, després d’un pacte amb PSOE i PI, es va traduir en la primera batlessa de la història de Sant Lluís.
Sembla mentida, però el cas és que la legislatura està a punt d’acabar, i tornem a tenir les eleccions municipals a la cantonada.
És per això que trobam que és el moment de reflexionar sobre el futur de la formació, i la manera en què hem d’enfocar aquestes eleccions (nou programa, nou procés de primàries…).
És per això que us convoquem a la propera ASSEMBLEA DE VOLEM SANT LLUÍS, que tindrà lloc el proper dimarts, dia 23 d’octubre, a les 20:00 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Donada la importància d’aquesta reunió, pregam la vostra assistència i la de les vostres persones properes, així com que feu la màxima difusió d’aquesta convocatòria.

 

Author: volem

Share This Post On